Zadels

Schutte zadels

Het merk Schutte zadels bestaat sinds 2007. Ninon Schutte heeft met een Engelse zadelmaker een eigen lijn zadels ontwikkeld voor elk ras, iedere ruiter of rijddiscipline. De collectie zadels bestaat uit Baroque-, Dressuur-, IJslandse- ,Spring- en Veelzijdigheidszadels.

​Het meest unieke aan de collectie is dat ieder model uitvoerbaar is met 3 verschillende onderkussens, enkel of dubbel blad, in verschillende leersoorten en in diverse kleuren en accessoires. De combinatiemogelijkheden zijn daardoor eindeloos. Klik hier voor meer informatie omtrent modellen e.d.

Naast het persoonlijk afgestemde zadel voor de combinatie ruiter en paard, zijn er ook zadels uit voorraad leverbaar. Alle modellen zijn in de loop van de jaren voor alle rassen en alle type ruiters zeer goed doorontwikkeld.

De goede kwaliteit van de boom, het mooie leer en de strakke afwerking is kenmerkend voor het Schutte zadel. De wolgevulde kussens zijn comfortabel en makkelijk navulbaar om het zadel in balans te kunnen leggen voor het paard en de ruiter. Courbette zadels geeft hierbij ondersteuning. Klik hier voor de service mogelijkheden en prijslijst.